Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy temat...

Arturo1906

Ludzie na MpcForum.pl  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o ludziach na tym forum ?

• S? bardzo mili i pomocni
      0
    • Czasem bywaj? chamscy ale potrafi? pomóc
    • Zale?y na kogo trafisz
    • Na innym forum czuje si? znacznie lepiej
      0
    • Forum jest beznadziejnie
    • Kocham to forum i ludzi !!!
    • Nie mam zastrze?e?
      0
    • Mam inne zdanie (napisze je)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy, jest tu multum ludzi naprawdę pozytywnych, którzy mają coś ciekawego do powiedzenia, niestety więcej osób to ludzie,których jedynym celem jest wyciąganie z forum, bez żadnego wkładu i pomocy. Oczywiście bez takich ludzi sie nie obejdzie ale smutno sie robi jak sie widzi dziecko 12-letnie piszące "Żalll dawaaajj czita do metka bo cie zaprdl ty ch*ju"

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Generalnie ludzie na forum są spoko, można z niektórymi na luzie pogadać, zdarzają się jacyś hejterzy, ale ogólnie nie mam większych zastrzeżeń :).

Opublikowano

Co myśle? Raz trafi się totalny debil a raz osoba, z którą można nawiązac wirtualna "przyjaźń". Ofc. bez cycków przez kamerke, ale np rozmowy na skype/gg. Na forum nie tylko się nauczyłem poprawnej polszczyzny (zaczełem, siedziec na kąpie, kupywali i inne błędy), ale poznałem kilka zajebistych osób ;).

Tak powinno działac forum, sprowadzac ze wszystkich stron (w tym przypadku kraju) osoby o różnym stylu bycia i szukaniu wspólnych cech. ;)

Opublikowano

To i ja zabiorę głos , przejzałem już sporo forów na tematy siłowni , motroryzacji i komputerów , spośród wszystkich najgorsze jest to forum , dlaczego ? spora ilość chłopaków co mają po 12-13 lat . Wchodzą tylko po to aby pospinać lub poszukać priva , ale zawsze tutaj się można czegoś dowiedzieć także forum jest spoko jak wszyscy dorośniemy ;)

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

MPC dzieli się na elitę i randomów. Chyba nie muszę mówić z kim trzymam. Ale jak trzeba pomóc, to każdemu się pomoże.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

MPC dzieli się na elitę i randomów. Chyba nie muszę mówić z kim trzymam. Ale jak trzeba pomóc, to każdemu się pomoże.

Co ty pieprzysz ?

Po prostu są ludzie ,którzy mają pewien poziom pokazują to choćby w swoich wypowiedziach czy też w jaki sposób odnoszą się do innych a są też tacy , którzy uważają się za mądrych choć tak na prawdę nimi nie są , mowa tutaj o zdecydowanej większości użytkowników . Głupota ludzka nie zna granic , tak więc trzeba to wybaczyć niektórym osobom , a co do Ciebie to raczej "ELITĄ" to Ty nie jesteś ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Zależy na kogo trafisz.

Przez to forum poznałem "parę" osób.. naprawdę fajnych, i z tymi samymi pasjami co ja. :D

Podszkoliłem się w grafice..

Są też ci nieogarnięci, ale to jest plusem do zabawy xD.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

"Kocham to forum i ludzi !!!"

Na forum są różne charaktery, oraz sposoby dyskusji.

Bywają tzw hejterzy, ale kiedy takie osoby pozna się bliżej, bardzo często okazują się bardzo wartościowe.

Nie można oceniać ludzi poprzez wiek i od razu takich użytkowników skreślać.

Jeżeli ktoś ma młodsze rodzeństwo, wie o czym pisze :)

Opublikowano

Bywają tzw hejterzy, ale kiedy takie osoby pozna się bliżej, bardzo często okazują się bardzo wartościowe.

+1 <3

Kocham to forum i ludzi !!! heh ;d

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

MPC Forum w 90% sklada sie z hejtow ktorzy szukaja kolegow w internecie poniewaz w Rl sa niedoceniani

Wiec jezeli trafisz na takiego buraka ktory mowi ze ziemia jest plaska a ty podwazysz jego zdanie to zaczyna sie wyzywac itp czujac sie bardziej dowartosciowanym.

Jak to kolego UP ujal buraki i rolnicy

Forum sluzy mi tylko do wyszukiwania przydatnych informacji.

Opublikowano
a co do Ciebie to raczej "ELITĄ" to Ty nie jesteś ...

Powiedział random :s O ironio...

Nie chodzi mi o taką rangę jak "elita" tylko o ludzi, których można tak nazwać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
a co do Ciebie to raczej "ELITĄ" to Ty nie jesteś ...

Dobrze, że ty jesteś, randomie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...